مدير منطقه 12 شهرداري اصفهان گفت: طرح اتصال خيابان مفتح به آزادگان در محله ناصر خسرو و محله اميرالمومنين از محلات كم برخوردار منطقه انجام ميشود.
وي افزود: فرهنگسراي محله كوثر با اعتبار يك ميليارد و 300 ميليون تومان و خانه ورزش امين آباد با اعتبار يك ميليارد و 100 ميليون تومان مراحل تجهيز داخلي را طي ميكند.
باقري با اشاره به اتصال خيابان مفتح به آزادگان افزود: طول اين خيابان 500 و عرض آن 300 متر است و اعتباري بالغ بر 20 ميليارد تومان براي تملك و آزادسازي آن در نظر گرفته شده و در حال حاضر نيز نزديك به 90 درصد از مراحل تملك اين طرح صورت گرفته؛ اميدواريم مراحل تملك تا پايان شهريور ماه تكميل و اين طرح براي مراحل احداث تحويل پيمانكار شود.
وي با بيان اينكه اجراي طرح اتصال خيابان مفتح به آزادگان در محله ناصر خسرو و محله اميرالمومنين از محلات كم برخوردار منطقه انجام ميشود، گفت: اجراي اين طرح دسترسي به بافت متراكم و فرسوده اين محلات را فراهم و زمينه را براي خدمات رساني بهتر و رونق و آباداني بافت اين محلات مهيا ميكند.